Beleef de nieuwe sensatie! Avontuurlijk vlotvissen op onze grote vijver.De Berenkuil opent haar 4,5 ha grote natuurlijke vijver voor de catch & release visserij. Een prachtige natuurlijke zandwinplas, omgeven en beschut door bosschages en bomen, waar karper, snoek, graskarper en baars rondzwemt en grote zalmforel, goudforel en beekridder wordt uitgezet. Een paradijs voor beginnende of gevorderde vliegvissers, kajakkers en bellyboaters waar je tevens terecht kunt met de werphengel en spinhengel. Huur een bellyboat of vaar relaxed het avontuur tegemoet vanaf een elektrisch aangedreven vlot!

De Berenkuil is een van de eerste forelvisvijvers van Nederland, midden in het land langs de A28 afslag Nijkerk/Putten. Met drie natuurlijke vijvers en een gezellig restaurant met onovertroffen gerookte spareribs een veelbezochte plek voor zowel dagjesmensen als sportvissers. In de vijvers 1 en 2 kan iedereen regenboogforel of zalmforel vangen. Op de grote vijver kun je met de bellyboat of vanaf een vlot of drijvende steiger vissen; hier zit grotere vis en geldt catch & release.
Lees het reglement op onze website en Reserveer meteen online >>!

Lees hier meer info en bekijk de super HD Video >>Openingstijden: zaterdag van 8.00-17.00 uur (mei, juni, juli en augustus tot 21 uur). Maandag t/m vrijdag: van maart t/m november van 8.00-17.00 uur (mei, juni, juli en augustus tot 21 uur). November t/m maart van 10.30 tot 17.00 uur. Zondag gesloten.Forellenvisvijvers en Restaurant de Berenkuil
Berencamperweg 11
3882 SP Putten/Nijkerk
Telefoon: 033 2452950
Mobiel: 06 23497135
Internet: www.berenkuil.com
Email: hendrik@berenkuil.com