Gezellig tafelen in het restaurant met een prachtig uitzicht over de visvijvers.
Hier vindt u nog ouderwetse gezelligheid.
De menukaart biedt u een ruime keuze uit vis- en vleesgerechten, maar ook kleinere gerechten en tussendoortjes staan vermeld.
Dit alles voor een vriendelijke prijs.

Ons restaurant is ook ideaal geschikt voor al uw zakelijke en feestelijke ontmoetingen. Bruiloften, recepties, reünies, (bedrijfs)feesten, koude buffetten en barbecues tot ruim 75 pers.

En als u op een zomerse dag trek heeft in een lekker vers kopje koffie of een heerlijk koel drankje, dan nodigen wij u uit op ons terras. Genietend van de zon en met het uitzicht over het water, kunt u hier natuurlijk ook lunchen of dineren.

Bovenaan deze pagina kunt u onze menukaarten downloaden (prijswijzigingen voorbehouden).

U kunt bovenaan deze pagina onze Menukaart en Avondkaart downlaoden. Bijzonder & variërend. Door de chef samengesteld, wisselend en smaakvol! Tot ziens in Restaurant de Berenkuil.

Berenkuil Vijver 1 & 2Berenkuil Grote VijverBerenkuil restaurantBerenkuil prijzenBerenkuil openingstijdenvliegvislessen bij de BerenkuilBekijk onze fotogalerijenDoe mee aan de visdagenRoutebeschrijving naar de berenkuilnieuws bij de BerenkuilDiverse linksformulieren voor opgave en bestellingen

Berencamperweg 11
3882 SP Putten
033 - 245 29 50
033 - 462 05 81
hamstra@berenkuil.com