Berenkuil “One hook Competition” Werphengel

Zaterdag 10 maart 2018, 8 uur tot 12 uur.
Extra uitzet van zalmforellen!!!

Een ludieke competitie met ludieke prijzen.
Inschrijving: 20,00 euro.
Reservering verplicht, door middel van mail (hendrik@berenkuil.com)of per telefoon (0332452950).

Afdracht Stichting KIKA: € 5,00 per visser

Reglement:

 1. Er wordt deze keer gevist op gewicht. Bij gelijk gewicht kijken we naar het aantal stuks.
 2. Je krijgt van ons een onderlijn met haak. Deze moet je gebruiken. Als je de haak verspeelt, ben je uitgesloten van verdere competitie.
 3. Je mag natuurlijk 1 of meerdere reservehengels hebben, maar wil je wisselen dan moet je de onderlijn verwisselen. Je mag alleen vissen met de gekregen onderlijn en haak. Haak verspeeld? Einde competitie.
 4. Ben je de haak verloren dan meld je dit aan de organisatie. Je stopt dan met vissen in wedstrijdverband en laat je vangst wegen. Jouw puntentelling is dan beëindigd. Je mag niet meer door vissen.
 5. Vals of verkeerd gehaakte forellen tellen niet mee.
 6. Je stek wordt bepaald d.m.v. loting. Er zal om de 25 minuten worden gewisseld.
 7. Je krijgt bij aanvang een scorekaart. Op deze scorekaart kan je de vangst turven. Na elke sessie dienen je beide buren een handtekening op je scorekaart te plaatsen. Ter controle van de gevangen forellen. Let op elkaar of de juiste onderlijn met haak wordt gebruikt.
 8. Iedereen neemt zelf iets mee voor op de prijzentafel. Iets leuks of iets geks. Mag van alles zijn. De winnaar mag (moet) als eerste iets van de tafel kiezen. Ik laat de invulling van jullie afhangen….. Geen geld!
 9. Verder gelden de regels zoals gebruikelijk op onze visvijvers. Er mag zonder dobber worden gevist.
 10. Bij onduidelijkheden beslist de wedstrijdleiding.
 11. Wij willen proberen om er samen met jullie een gezellige dag van te maken. Het is vast niet moeilijk om ongezien stiekem een andere onderlijn met haak te gebruiken, maar we rekenen op jullie aller sportiviteit. Wij wensen u namens de Berenkuil alvast veel plezier.