Witvis Totaal commercial wedstrijden 2018

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten organiseert Ton Ruijs al jaren met veel plezier de Witvis Totaal commercial wedstrijden samen met zijn maat Edwin vd Biggelaar. Witvis Totaal heeft ook in 2018 wederom een breed platform van wedstrijden waaraan je kunt deelnemen en gaan weer flink los. Zij kunnen het iedere witvisser aanraden om eens te schakelen naar het commercial vissen om zelf te ervaren hoe leuk technisch en vooral spectaculair deze tak van vissen is. Natuurlijk is iedereen welkom zowel de recreatieve als meer ervaren wedstrijdvisser. Hieronder volgt alle informatie over de voorwaarden voor je inschrijvingen.

Ook dit jaar op het SnakeLake van de Berenkuil worden er Witvis Totaal wedstrijden gehouden. Hieronder volgt een overzicht van de wedstrijden bij de Berenkuil.

Wil je aan een of meer concepten van Witvis Totaal deelnemen dan verzoeken wij jullie om uiterlijk voor 01 januari middels een mail naar wtcarpclassics@hotmail.com aan te geven welke wedstrijd(en) je wilt deelnemen in 2018. Vermeld duidelijk in je mail de volledige naam van de wedstrijd(en) en geef ook bij elke wedstrijd (waarvoor je je opgeeft) aan, of je wel of niet hebt deelgenomen in 2017. Doe dit nauwkeurig om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen.
Als je vorig jaar hebt deelgenomen aan een (of meerdere) van de wedstrijd(en) waarvoor je nu aanmeld dan ben je gelijk geplaatst (voor deze wedstrijd(en) en zeker van deelname. Heb je vorig jaar niet deelgenomen aan een (of meerdere) van de wedstrijden waarvoor je je nu aanmeld dan plaatsen wij je (voor deze wedstrijd(en) op de reservelijst(en) op volgorde van binnenkomst. Na 15 januari berichten wij jullie dan via mail of je al dan niet geplaatst bent voor deze wedstrijd(en)
Namens de organisatie en Witvis Totaal wensen wij jullie allemaal een fantastisch wedstrijdseizoen met veel vis en sportiviteit.. Reglement en overige details rondom de wedstrijden zullen na 15 januari worden toegezonden en niemand ontvangt voor 15 januari een bevestiging van zijn inschrijving.

Witvis Totaal Carp Classic

Op verzoek beginnen we dit jaar wat later in het seizoen met deze competitie. De Witvis Totaal Carp Classic wordt gevist over 5 wedstrijden waarvan de beste 4 uitslagen tellen. Er wordt gevist in 5 poules van maximaal 16 deelnemers in meerdere sectoren. De beste 4 deelnemers (per poule) vissen uiteindelijk de  tweedaagse finale om de titel winnaar van de Witvis Totaal Carp Classic en winnaar NK individueel. We vissen op 5 vijvers dus iedere poule vist 1 keer op elke vijver. De vijvers zijn dit jaar: De Vossekuil, ’t Mun vijver 6/7, De Berenkuil, Aquavita en Toms Creek. Er zijn per poule 6 geldprijzen per wedstrijddag. De hoofdprijzen tijdens de finale bij volle bezetting zijn: € 1000,00, € 750,00, € 500,00, € 400,00 en € 300,00. De overige finalisten zijn verzekerd van een sponsorprijs.

Het inschrijfgeld is € 200,00
Hier volgen de data van de Witvis Totaal Carp Classic

2018 Data
1e wedstrijd Zaterdag 5 mei
2e wedstrijd Zaterdag 19 mei
3e wedstrijd Zaterdag 23 juni
4e wedstrijd Zaterdag 7 juli
5e wedstrijd Zaterdag 14 juli
1e finale dag (Vossekuil) Zaterdag 1 september
2e finale dag (Vossekuil) Zondag 2 september

Witvis Totaal Avond Wedstrijden
Het betreft 3 wedstrijden op de woensdagavond.. Je kan je opgeven voor een of meerdere wedstrijden per vijver. Het is geen competitie. Kosten inschrijving is € 20,00 per wedstrijd. Prijzen: Geld- en sponsorprijzen.
Hier volgen de data:

Data
1e wedstrijd Woensdag 23 mei
2e wedstrijd Woensdag 6 juni
3e wedstrijd Woensdag 13 juni

Witvis Totaal 12 uurs koppel:
Er wordt in 2018 een 12 uurs koppel wedstrijd op  de Berenkuil gevist. Het betreft een vrije hengel wedstrijd. Het inschrijfgeld per wedstrijd bedraagt € 40,00.
Prijzen: Geld- en sponsorprijzen.
Hier volgt de datum :

Datum
 Zaterdag 21 juli

Witvis Totaal Nacht Marathon Berenkuil:
Het betreft een koppelwedstrijd die op De Berenkuil word gevist. Maximaal 25 koppels. Het betreft een vrije hengel wedstrijd van 20:00 uur tot 08:00 uur. Inschrijfgeld is € 60,00 per koppel exclusief ontbijt. Prijzen: Geld – en sponsorprijzen.
Hier volgt de datum:

Datum
vrijdag 17 augustus zaterdag 18 augustus

Klik op de volgende link voor informatie over de andere Witvis Totaal wedstrijden: Witvis Totaal Commercial Carp Wedstrijden