Veranderingen

Er is de laatste tijd best veel veranderd bij Visvijvers de Berenkuil. Zo hebben wij per 1 oktober 2021 het restaurant verhuurd aan Pannenkoekenboerderij de Wildenburg. Op het moment van schrijven zijn wij met hen samen bezig om het restaurant de verbouwen. En na de heropening, ergens in het voorjaar, zijn jullie daar van harte welkom. Om een heerlijke pannenkoek te eten of één van de andere heerlijk gerechten.

Je kunt niet meer terecht in het restaurant om een viskaartjes te kopen. Of om aas te halen, een hengel te huren etc. Voor al deze zaken hebben wij “De Lodge” ingericht. Te vinden aan de overkant van de vijver. Bij het SnakeLake en onze werkplaats. De Lodge is te herkennen aan zijn rode afdak.
In de Lodge zijn wij bepaalde uren per dag aanwezig voor kaartverkoop:
maandag – vrijdag    7:30 – 8:30  & 11:30 – 13:30 uur
zaterdag                    7:30 – 17:00 uur
zondag                      Lodge geslotenKoop zo veel mogelijk uw tickets online: https://berenkuil.briqbookings.com/ Zo komt u niet voor verassingen te staan als een vijver verhuurd is of wanneer er een wedstrijd is.

Put&Take Forelvissen

Voor Put&Take forelvissen is het heel belangrijk dat u op tijd aanwezig bent. Dus ’s ochtends om 8 uur, ’s middags om 13 uur en later ’s avonds om 17 uur. Voorbeeld: het is niet mogelijk om forel te vissen vanaf 9:30 uur. Na de vast aanvangstijden kunt u niet meer terecht. Natuurlijk is het niet toegestaan om te vissen zonder geldig toegangsbewijs.

Put&Take forelvissen: maandag t/m zaterdag

Commercial Carp
Inmiddels 2 karpervijvers. SnakeLake en Bearlake. Ook hiervoor kunt u tijdens de openingstijden van de Lodge een kaartje kopen. Maar doe dit ook bij voorkeur online! Voerpellets kunt u uit de automaat halen (contant geen pin).  Ook zondag kan je op deze vijvers terecht, maar alleen als je online boekt!!
Natuurlijk is het niet toegestaan om te vissen zonder geldig toegangsbewijs.

SnakeLake en Bearlake: maandag t/m zondag

Vliegvisvijver, catch&release
De grootste verandering op de vliegvisvijver is dat je, op dit moment, niet achteraf kunt betalen. Je kunt de uren afrekenen wanneer de lodge geopend is. Of je boekt de uren online. Urenkaart – houders kunnen de geviste uren per Whatsapp doorgeven.
Het is niet toegestaan om zonder betaling op de vijver te vissen. Ook zondag kan je op deze vijver terecht, maar alleen als je online boekt!!

Vliegvisvijver: maandag t/m zondag