***Update 24 maart***

Corona maatregelen Visvijvers de Berenkuil, update 24 maart

Er kan individueel gevist worden!!


*houdt minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

*parkeer ook niet dicht bij elkaar er is ruimte zat!!
*heb je ziekteverschijnselen? Blijf thuis!!

We hebben te maken met 3 verschillende opties binnen onze visserij.

1) Put & Take forelvissen:
maandag – vrijdag: 12 – 17 uur;
zaterdag – zondag: 8 – 12 en 13 – 17 uur;

Houd rekening met vaste aanvangstijden! Er wordt afgerekend langs de vijver. D.m.v. Tikkie / Betaalverzoek. Of stuur van te voren een bericht via Whatsapp dat je komt en dan stuur ik vast een betaalverzoek. (Contact: Hendrik Hamstra 06 23497135)

Er is bij het restaurant een automaat geplaatst om aas te kopen. Wasmotten, meelwormen en enkele kleuren Powerbait. Deze automaat accepteert alleen MUNTGELD.

2) Vliegvissen / Catch & Release:
maandag – zondag: 8 – 17 uur;

Vissers sturen een bericht via WhatsApp / Messenger van het aantal geviste uren. Voor de vissers die een urenkaart hebben, worden deze uren afgeschreven. Anders krijg je een Tikkie / Betaalverzoek. (Contact: Hendrik Hamstra 06 23497135)

3) SnakeLake:
maandag – zondag: 8 – 17 uur;

Er wordt afgerekend langs de vijver. D.m.v. Tikkie / Betaalverzoek. Of stuur van te voren een bericht via Whatsapp dat je komt en dan stuur ik vast een betaalverzoek. (Contact: Hendrik Hamstra 0623497135)

Pellets zijn verkrijgbaar in de automaat.

Het mag duidelijk zijn dat dit een verre van ideale situatie is. Houd afstand!! Zoek elkaar niet op!! Ga niet even bij elkaar kijken!! Laten we er wat van maken en laten we zorgen dat we veilig zijn!!